Surowe i gotowane / Claude Lévi-Strauss ; przeł. Maciej Falski.
Rodzaj materiału: TekstJęzyk: polski Język oryginału: francuski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo "Aletheia", 2010.Opis: 382 s., [4] s. tabl. : il. ; 21 cmISBN:- 9788361182467
- Cru et le cuit (pol.)
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Biblioteka macierzysta | Kolekcja | Sygnatura | Informacja o numerach | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Na miejscu | Biblioteka Humanistyczno-Społeczna im. Andrzeja Wyczańskiego | Biblioteka Humanistyczno-Społeczna im. Andrzeja Wyczańskiego | Socjologia | 11495 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | k | Dostępny | BHS0021130 | ||
Wolny dostęp | Biblioteka Uniwersytecka (BG) Biblioteka Główna | Biblioteka Uniwersytecka | Wolny dostęp | 323397 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć | FUW0309093 | |||
Wypożycza się | Biblioteka Uniwersytecka (BG) Biblioteka Główna | Biblioteka Uniwersytecka | Wypożyczalnia | 323398 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Dostępny | FUW0309094 |
Przeglądanie Biblioteka Uniwersytecka półki, Lokalizacja półki: (BG) Biblioteka Główna, Kolekcja: Wypożyczalnia Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Bibliogr. s. [363]-378. Indeks.
Oryg.: Le cru et le cuit.
Brak komentarzy dla tego tytułu.
Zaloguj się jeśli chcesz wysłać komentarz.