Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Surowe i gotowane / Claude Lévi-Strauss ; przeł. Maciej Falski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: francuski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo "Aletheia", 2010.Opis: 382 s., [4] s. tabl. : il. ; 21 cmISBN:
  • 9788361182467
Tytuły ujednolicone:
  • Cru et le cuit (pol.)
Tematy:
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu. Zaloguj się, aby dodać tagi.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Biblioteka macierzysta Kolekcja Sygnatura Informacja o numerach Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Na miejscu Biblioteka Humanistyczno-Społeczna im. Andrzeja Wyczańskiego Biblioteka Humanistyczno-Społeczna im. Andrzeja Wyczańskiego Socjologia 11495 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) k Dostępny BHS0021130
Wolny dostęp Biblioteka Uniwersytecka (BG) Biblioteka Główna Biblioteka Uniwersytecka Wolny dostęp 323397 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć FUW0309093
Wypożycza się Biblioteka Uniwersytecka (BG) Biblioteka Główna Biblioteka Uniwersytecka Wypożyczalnia 323398 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Dostępny FUW0309094

Bibliogr. s. [363]-378. Indeks.

Oryg.: Le cru et le cuit.

Brak komentarzy dla tego tytułu.

jeśli chcesz wysłać komentarz.